Ласкаво запрошуємо в «Княжий Двір»!

Готельно-ресторанний комплекс «Княжий Двір» – це унікальне місце для незабутнього заміського відпочинку під Києвом, де приємно провести час.

Дістатися до нас можна дуже легко – всього 15 хвилин в напрямку Броварів від станції метро «Лісова». А для гостей, які прибувають в аеропорт Бориспіль, розташування комплексу просто ідеальне – трансфер в готель займає всього 15 хвилин!

І, незважаючи на те, що «Княжий Двір» знаходиться зовсім недалеко від Києва і йому притаманні всі плюси столичної транспортної інфраструктури, це – тихий куточок природи з озером, співаючими вранці птахами і запахом свіжих трав.

Ми створили всі умови для Вашого відпочинку і розслаблення:

Комфортні номери сучасного готелю або будиночки зруб над озером.

Готель: сучасний готель на 35 номерів, виконаних в стилі «прованс», з яких 5 номерів класу «люкс» і 30 номерів класу «стандарт». Меблі і оздоблення номерів виконані в світлих, пастельних тонах, що дає відчуття світла, чистоти і комфорту.

Зруб. Окрема будівля біля озера на 7 номерів з внутрішнім двориком і альтанками, повитими зеленню.

Ресторан, з його затишним інтер’єром, налаштовує на приємне спілкування і гарному відпочинку. Ми готові запропонувати Вам найпопулярніші блюда різних кухонь світу, але основу меню складають українська та європейська кухні. У нашому ресторані навіть найпростіше, на перший погляд, блюдо буде приготовлено з справжнім майстерністю, любов’ю і душею.

Кілька банкетних залів для проведення будь-якого формату заходу. День народження, весілля, хрестини дитини, ювілей, Новий рік …. Ми готові організувати для Вас неповторне свято, який буде неодмінно високо оцінений усіма близькими і друзями.

Широкий вибір розваг. Ігровий зал з боулінгом і більярдом, лазня на дровах рибалка … Влітку ж запрошуємо відпочити біля відкритого басейну, насолодитися вечерею в альтанках з видом на озеро.

При необхідності організувати робочу зустріч або провести конференцію є можливість орендувати кілька конференц-залів або кімнату для переговорів.

Інфраструктура в «Княжому Дворі» продумана таким чином, щоб надавати максимум зручностей кожному гостю.

Особлива, домашня атмосфера – ось, мабуть, найголовніший секрет популярності комплексу.

Яким буде Ваш відпочинок в «Княжому Дворі» – вирішувати Вам, але ми точно знаємо, що він буде незабутнім і повноцінним!

Будемо раді бачити вас в “Княжому Дворі»!

Карта комплекса