Влаштований корпоратив під Києвом істотно відрізняється від заходу, проведеного навіть в елітному ресторані столиці. На природі люди відчувають себе більш розслаблено.

Заміський комплекс «Княжий Двір» забезпечує для своїх гостей унікальну атмосферу заспокійливого відпочинку, єдності з природою.

Гості можуть із задоволенням насолоджуватися чистим, свіжим повітрям, насиченим всілякими ароматами трав, квітів та інших рослин, милуватися чарівними красотами, слухати тихе щебетання птахів. Така атмосфера здорово сприяє налагодженню абсолютно нових взаємин всередині компанії, згуртовує співробітників, що в значній мірі впливає на загальну продуктивність підприємства, налаштовуючи на плідну, активну роботу.

Активний корпоративний відпочинок під Київом, який рекомендуємо провести саме в «Княжому Дворі», має масу незаперечних переваг:

  • Співробітникикомпанії, перебуваючи в неформальній, новій для них обстановці, розкриваються найчастіше з несподіваного боку. Використовуючи різноманітні конкурси, змагання можна легко виявити в колективі лідера, відзначити раніше непомічені риси характеру.
  • Спільнийвідпочинок дозволить колективу встановити більш тісні, дружні відносини. Співробітник, що має безліч друзів в компанії, не один раз подумає, перш ніж спокуситися більш високою зарплатою або іншими умовами в конкуруючій фірмі.
  • Ставленнядо керівництва стає більш лояльним. Крім того, кожен співробітник цінує турботу, виявлену керівництвом, подяка за яку стане додатковим стимулом для плідної роботи.

На території «Княжого Двору» передбачено не тільки ресторан, де можна провести стильну вечірку, маскарадний бал, урочистий захід з нагоди ювілею компанії або якогось державного свята. Заміський комплекс має багато можливостей, які допоможуть максимально урізноманітнити відпочинок на природі, зробивши його справді креативним і незабутнім:

  • Басейн, розташованийпід відкритим небом. Гості «Княжого Двору» можуть зняти напругу, розслабившись в прохолодній воді після спекотного, виснажливого дня, зняти стрес, що накопичився за робочий тиждень.
  • Готельний комплекс розташовується на березі рукотворного озера, в якомуводяться екземпляри карасів, білого амура, коропа та інших водоплавних. Справжні фанати риболовлі зможуть отримати тут масу задоволення, похвалившись потім перед приятелями уловом.
    • Поблизу мальовничого озера розташовані симпатичні альтанки. У них можна розташуватися дружними компаніями за накритим столом, насолодившись не тільки смачними, апетитними стравами, а й красою навколишніх ландшафтів, свіжим повітрям, щебетом пташок
    • Для активного відпочинку та групових змагань є боулінг, більярд, футбол, волейбол.
  • Чи неменше задоволення можна отримати, відпочиваючи душею і тілом в сучасній сауні.

Тим, хто планує провести корпоратив за містом під Києвом рекомендуємо заміський комплекс «Княжий Двір», де встиг побувати на відпочинку вже не один десяток компаній, і кожна залишилася задоволена досягнутими результатами, а також масою незабутніх вражень.

Отримати додаткову інформацію або замовити послуги Ви можете за телефонами:
+38 (044) 277-29-00  +38 (098) 963-48-36

Ми чекаємо на Вас!